Ana si Andrei – Let it rain

Condur Daniel / Fără categorie / / 0 Comments / 1 like
Ana si Andrei – Let it rain

De ce “Let it rain”? 🙂 Pai haideti sa va povestesc…

Pe Andrei il cunosc de ceva ani, insa pe Ana am cunoscut-o la prima noastra “tentativa” de a face sesiunea foto de pregatire. Au ales Castelul de la Miclauseni, ne-am vazut acolo, insa vremea nu prea a vrut sa tina cu noi. Cum am si ajuns a si inceput sa ploua. Am zis asta e, o sa o reprogramam pentru alta data. Insa ce sa credeti, de fiecare data cand vroiam sa facem ceva, ploua. Dar, intr-un final, am reusit intr-o dupa-amiaza sa facem o minisedinta, chiar la ei in curte. Cateva cadre o sa le si puteti vedea mai jos.

Insa, episodul “Let it rain” nu se incheie aici. 🙂 Nu. A continuat chiar si in ziua nuntii, dar cand a fost oficializata cununia civila s-a oprit si totul a fost perfect din acel moment. Am ajuns la Restaurantul Magura Verde uscati 🙂 si chiar am reusit sa facem cateva cadre afara atat cu ei cat si cu nasii lor Silviu si Cristina.

Petrecerea a fost de poveste! Responsabili cu atmosfera, muzica buna si distractia, au fost baietii de la Trupa Feelings, care au reusit ca de fiecare data sa ne ajute sa scoatem cadre dintre cele mai frumoase.

Si ca sa fie totul din aceeasi poveste, a plouat chiar si in prima zi la sedinta foto de dupa nunta, dar cu putin noroc am reusit sa scoatem cateva cadre, insa a doua zi a fost perfecta si ne-am finalizat ceea ce ne propusesem.

Si ca sa inchei in tandem cu mica povestioara, vreau doar sa le urez Anei si lui Andrei, sa ploua toata viata in casa lor cu fericire, bunastare si sanatate. Sa aveti parte de cele mai frumoase momente impreuna.

Casa de piatra dragilor!

Acum va las sa vizionati cateva cadre de la nunta lor si va multumesc daca ati avut rabdarea sa cititi aceste randuri si imi cer scuze pentru eventualele greseli 😀 Sunt fotograf, nu scriitor :).

Va pup si va imbratisez cu drag!

Lasă un răspuns