Politica de confidentialitate

Aceasta politica de confidentialitate defineste modul in care eu, Condur Daniel, colectez, utilizez si stochez datele tale personale atunci cand accesezi sau interactionezi cu site-ul www.danielcondur.ro

In acesta pagina vei afla care sunt datele pe care le colectam si prelucram sau pe care ni le-ai pus la dispozitie prin accesarea site-ului www.danielcondur.ro

In continuare, ne vom referi colectiv la URL-urile de mai sus cu denumirea de “website” / “site”.

Persoana vizata pentru informarea careia am creat aceasta pagina de confidentialitate este orice utilizator al website-ului si ne vor referi in continuare la aceasta prin “tu”.

Aceasta Politica de confidentialitate este aplicabila din data de 24 mai 2018.

Cuprins

  1. Cine suntem
  2. Ce date prelucram
  3. Cum colectam aceste date
  4. De ce sunt colectate aceste date
  5. Cine proceseaza datele colectate
  6. Partajarea datelor tale personale
  7. Pentru cat timp iti sunt stocate datele
  8. Cum sunt protejate informatiile tale cu caracter personal
  9. Care sunt drepturile tale
  10. Informatii detaliate despre procesarea datelor tale personale
  11. Transferul datelor cu caracter personal
  12. Confidentialitatea minorilor
  13. Modificari in politica de confidentialitate
  14. Definitii

1. Cine suntem

Condur Daniel, adresa email de contact: office@danielcondur.ro

2. Ce date prelucram

In functie de natura si scopul interactiunii cu www.danielcondur.ro (completarea formularului de contact, descarcarea unui ghid / tutorial sau orice conversatie telefonica), este posibil sa colectam urmatoarele tipuri de date:

Adresa ta de email este necesara in toate formularele noastre, in mod specific daca doresti:

  • Sa completezi si sa trimiti formularul de contact
  • Date legate de identitatea ta, precum nume, prenume, adresa de email si numar de telefon.
  • Date legate de navigare: date legate de modul in care folosesti website-urile, incluzand: adresa IP, browser folosit, durata navigarii, istoricul cautarilor, sistem de operare folosit, limba si pagini vizualizate.
  • Date despre vizitele tale in site: acestea pot include URL-uri complete, secventa de click-uri catre, prin si de la website-urile noastre, informatii sau produse vizualizate / cautate, durata vizitelor pe anumite pagini, informatii privind interactiunea cu paginile (ex. derularea, click-urile, trecerile de mouse), date despre comportamentul utilizatorilor.
  • Date despre retele de socializare folosite: in momentul in care utilizezi functionalitatile noastre.

3. Cum colectam aceste date

Datele tale pot fi colectate in diferite moduri.

Pot fi colectate direct cand comunici cu noi telefonic sau cand completezi orice alt tip de formular din site-uri, cand descarci resurse.

De asemenea, iti colectam datele cand comunici cu noi prin email sau telefon.

O alta forma de colectare a datelor tale se intampla in momentul in care ne trimiti informatii spre publicare in blogul de pe site-urile noastre.

www.danielcondur.ro colecteaza date si indirect, prin intermediul cookie-urilor si a marcatorilor.

Te rugam sa citesti Politica cookie-urilor care a fost creata pentru a te ajuta sa intelegi mai usor aceasta tehnologie, precum si modul in care o folosim in site-urile noastre.

4. De ce sunt colectate aceste date

www.danielcondur.ro colecteaza si foloseste datele tale personale:

  • Pentru a-ti afisa website-ul si continutul acestuia
  • Pentru a-ti permite sa ne contactezi
  • Pentru a-ti oferi servicii mele
  • Pentru a te anunta asupra noutatilor si schimbarilor legate de website si gama de servicii oferite
  • Pentru a ne sustine drepturile si obligatiile stipulate in contractele semnate cu utilizatorii, precum si alte obiective legale

Folosim cookie-uri si marcatori pentru:

A imbunatati experienta ta in site-uri, precum:

  • Recunoasterea dispozitivului tau, astfel incat sa nu fi nevoit sa introduci aceleasi informatii de mai multe ori la rand pentru acelasi scop
  • Recunoasterea numelui de utilizator si a parolei pe care ni le-ai oferit odata, pentru a nu fi nevoit sa le introduci din nou in fiecare pagina care cere aceste informatii.

A analiza traficul si datele din site-uri pentru:

  • Masurarea numarului de utilizatori astfel incat sa facem site-urile mai usor de folosit si sa raspunda mai rapid cererilor tale
  • Evaluarea comportamentului tau de navigare si accelerarea cautarilor tale
  • A ne ajuta sa intelegem mai bine cum ne folosesti site-urile, astfel incat sa le imbunatatim.

Utilizarea informatiilor tale in modurile descrise mai sus este permisa de legea aplicabila in domeniul protectiei datelor, pentru ca este:

  • Necesara pentru interesele noastre legitime in urmarirea scopurilor descrise mai sus iar interesele tale de confidentialitate nu prevaleaza asupra acestora, in niciunul dintre cazuri (de exemplu, pentru indeplinirea obligatiilor si drepturilor dintr-un contract, inclusiv Termeni si Conditii)
  • Necesara in unele cazuri pentru a ne indeplini responsabilitatile legale, cum ar fi prezentarea de informatii autoritatilor sau organismelor de reglementare
  • Necesara in unele cazuri pentru indeplinirea unei sarcini in interes public, pentru constatarea, exercitarea sau apararea drepturilor in instanta sau in cazul in care prelucrarea se refera la informatii cu caracter personal aflate evident in domeniul public
  • In circumstante limitate, procesate exclusiv cu consimtamantul tau pe care il obtinem periodic, cum ar fi atunci cand optezi sa primesti comunicari de marketing sau pe email.

5. Cine prelucreaza datele colectate

Datele tale sunt prelucrate de catre persoane delegate cu:

  • Administrarea site-ului
  • Administrarea clientilor si a cererilor lor
  • Sarcini legale

www.danielcondur.ro, ca operator de date, am luat toate masurile de securitate necesare pentru a preveni accesul neautorizat, dezvaluirea, modificarea sau distrugerea neautorizata a datelor.

Prelucrarea datelor se realizeaza folosind computere si/sau instrumente IT, urmand procedura interna in scopul clar specificat si acceptat de catre utilizator.

6. Partajarea datelor tale personale

Nu vindem datele tale cu caracter personal catre terte parti.

Pe langa operator, in anumite situatii, datele pot fi accesibile pentru terte parti precum furnizori de servicii, operatori de transport, furnizori de hosting, companii IT, numite, daca este necesar, ca persoane imputernicite de Operator.

Acestea sunt obligate prin contract sa mentina confidentialitatea datelor si sa le foloseasca exclusiv in scopul pentru care le-au fost furnizate.

Lista acestor terte parti poate fi ceruta de la www.danielcondur.ro in orice moment.

In ultimul rand, am putea dezvalui datele tale:

  • Pentru a ne conforma unor mandate legale, legi si proceduri legale, inclusiv cereri din partea autoritatilor de reglementare
  • Daca se considera ca divulgarea este necesara sau potrivita pentru protejarea drepturilor, proprietatii sau securitatii www.danielcondur.ro, a clientilor nostri sau a altor parti interesate. Aceasta divulgare include schimbul de informatii cu alte companii sau organizatii in scopul protejarii impotriva fraudelor sau falsificarilor.

Link-urile catre site-uri si terte parti

Website-ul ar putea contine link-uri catre diverse site-uri, platforme si retele de socializare administrate de terte parti pe propriile servere, organizatii si companii asupra carora www.danielcondur.ro nu are control.

Prin urmare, sub nicio circumstanta nu putem fi considerati responsabili pentru modul in care datele sunt colectate si prelucrate de catre aceste terte parti.

Iti recomandam sa citesti politicile de confidentialitate aplicabile pentru orice terta parte catre care ar putea directiona link-urile noastre, astfel incat sa intelegi cum iti sunt folosite datele personale de catre acestea.

7. Pentru cat timp iti sunt stocate datele

www.danielcondur.ro pastreaza datele tale personale doar pentru perioada necesara pentru scopurile explicate la punctul 4.

Perioada de stocare variaza in functie de datele in chestiune, deoarece poate fi afectata de natura si scopul colectarii lor. De asemenea, anumite obligatii legale stipuleaza o anumita perioada de stocare.

Cand contactezi www.danielcondur.ro folosind orice metoda de contact (email, numar de telefon, formular de contact), datele tale vor fi stocate pentru trei (3) ani incepand de la data ultimei interactiuni cu noi, apoi vor fi sterse.

Cand esti clientul nostru prin cumpararea de produse si / sau servicii, iti prelucram datele personale pe toata durata raporturilor contractuale si ulterior conform obligatiilor legale care revin in sarcina www.danielcondur.ro (in cazul documentelor justificative financiar-contabile, termenul de pastrare prevazut de lege este de 10 ani de la data incheierii exercitiului financiar in cursul caruia au fost intocmite).

Datele colectate folosind cookie-uri sau marcatori vor fi stocate pentru cookie-uri si marcatori de monitorizare a audientei conform Politica cookie-uri.

8. Cum sunt protejate informatiile tale cu caracter personal

Datele tale personale sunt stocate pe servere securizate, protejate de firewall si software antivirus.

Cu toate acestea, date fiind caracteristicile intrinseci ale internetului, noi nu iti putem garanta securitatea optima a informatiilor schimbate prin intermediul acestei retele.

Ne straduim sa iti protejam datele insa nu iti putem garanta securitatea absoluta a informatiilor pe care le trimiti catre website-uri. Prin aceasta esti de acord ca ne furnizezi datele tale pe propriul risc.

De asemenea, esti de acord ca responsabilitatea securitatii datelor tale personale este si a ta, in mod egal. Pentru inceput, esti responsabil pentru pastreaza confidentialitatii parolelor si a altor mijloace de autentificare folosite pentru a accesa website-urile noastre.

9. Care sunt drepturile tale

In conditiile prevazute de legislatie, in calitate de persoana vizata, beneficiezi de urmatoarele drepturi:

  • Dreptul la informare.
  • Dreptul sa iti retragi consimtamantul in orice moment.Iti poti retrage consimtamantul asupra prelucrarii datelor tale personale in orice moment, chiar daca ni l-ai oferit inainte.
  • Dreptul sa te opui prelucrarii datelor.Ai acest drept prin transmiterea unei solicitari in orice moment, din motive legate de situatia particulara in care te afli, ca datele care te vizeaza sa fie prelucrate in temeiul interesului legitim al www.danielcondur.ro sau in temeiul interesului public, cu exceptia cazurilor in care www.danielcondur.ro poate demonstra ca are motive legitime si imperioase care justifica prelucrarea si care prevaleaza asupra intereselor, drepturilor si libertatilor persoanelor vizate sau ca scopul este constatarea, exercitarea sau apararea unui drept in instanta; de asemenea, dreptul la opozitie poate fi exercitat in orice moment, in mod gratuit si fara nicio justificare, ca datele care te vizeaza sa fie prelucrate in scop de marketing direct.
  • Dreptul sa iti accesezi datele.Utilizatorii au dreptul de a afla daca proprietarul le proceseaza datele, dreptul de a obtine divulgarea anumitor aspecte privind prelucrarea si dreptul de a obtine o copie a datelor aflate in proces de prelucrare.
  • Dreptul la rectificare.Utilizatorii au dreptul de a verifica acuratetea datelor lor personale si de a cere sa fie actualizate sau corectate.
  • Dreptul la restrictionarea prelucrarii.Utilizatorii au dreptul, in anumite conditii, sa restrictioneze prelucrarea datelor lor. In acest caz, proprietarul nu va procesa datele respective pentru niciun alt scop decat stocarea lor.
  • Dreptul la stergerea datelor.Acest drept este aplicat in anumite conditii: daca datele nu mai sunt necesare in indeplinirea scopului pentru care au fost colectate, daca a fost retras consimtamantul, daca s-a exercitat dreptul de opunere, daca au fost prelucrate ilegal, pentru respectarea unor obligatii legale sau au fost colectate in legatura cu oferirea de servicii ale societatii informationale conform dreptului Uniunii sau al dreptului intern sub incidenta caruia se afla operatorul.
  • Dreptul la portabilitatea datelor.Utilizatorii au dreptul de a primi datele personale intr-un format structurat, comun si usor de citit dar si dreptul ca aceste date sa fie transmise de catre www.danielcondur.ro catre alt operator de date, in masura in care sunt indeplinite conditiile prevazute de lege.
  • Dreptul de a retrage consimtamantul dat. Ai dreptul de a retrage orice acord dat de prelucrare a datelor dumneavoastra personale
  • Dreptul de a te adresa Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal sau instantelor competente.

In conformitate cu articolul 12.6 al GDPR, cand iti exerciti oricare dintre aceste drepturi, www.danielcondur.ro, ca operator de date, isi rezerva dreptul de a cere o dovada a identitatii tale. Te rugam sa fii constient ca datele cerute pentru dovedirea identitatii vor fi sterse imediat ce iti raspundem la cerere.

Suntem obligati sa iti raspundem in interval de o (1) luna la toate cererile de exercitare a acestor drepturi. Aceasta perioada poate fi extinsa la doua (2) luni pentru cererile complexe sau cu un volum foarte mare.

Informatiile furnizate precum si masurile luate in exercitarea drepturilor mai sus mentionate iti sunt oferite de www.danielcondur.ro in mod gratuit. Cu toate acestea, in cazul in care cererile sunt nefondate sau excesive (repetitive), putem fie sa iti percepem o taxa fie sa refuzam cererea.

10. Informatii detaliate despre procesarea datelor tale personale

Datele tale personale sunt colectate pentru urmatoarele scopuri si folosind urmatoarele servicii:

DATE PENTRU STATISTICA SI MARKETING

Google Analytics – Este un serviciu de analiza web furnizat de Google. Acesta monitorizeaza utilizarea website-urilor pentru a crea rapoarte si ne ajuta sa imbunatatim experienta utilizatorilor in pagini.

Tip de date personale colectate: Cookies si date privind utilizarea site-ului. Politica de confidentialitate

CONTACTAREA UTILIZATORULUI

Numar de telefon – Utilizatorii care ne furnizeaza numarul de telefon pot fi contactati cu scop comercial sau promotional, precum si pentru a primi raspunsuri si asistenta la cererile trimise.

Tip de date personale colectate: Numar de telefon

Formular de contact – Prin completarea formularul de contact existent pe site-uri, utilizatorii isi ofera consimtamantul pentru ca site-urile sa foloseasca aceste detalii pentru a raspunde la cererile de informatii, oferte sau alte tipuri de cereri indicate prin subiectul formularului.

Tip de date personale colectate: Nume, prenume, adresa de email, numar de telefon (inclusiv alte date personale introduse in mesaj pe care le transmiti benevol)

Comentarii

Serviciile de comentarii la continut iti permit sa creezi si sa publici comentarii la continutul de pe site-uri.

In functie de setarile proprietarului, se poate sa publici inclusiv comentarii sub anonimat. Daca exista o adresa de email printre celelalte date personale furnizate, poate fi folosit pentru a trimite notificari privitoare la noi comentarii pentru acelasi continut. Tu este exclusiv responsabil pentru continutul comentariilor tale.

AFISAREA DE CONTINUT DIN ALTE PLATFORME

YouTube video – Este un serviciu de vizualizare continut video furnizat de Google care ne permite sa adaugam continut de tip video in paginile web.

Tip de date colectate: Cookies si date privind utilizarea site-ului

TAG MANAGEMENT

Google Tag Manager – Este un serviciu de administrare centralizata a tag-urilor furnizat de Google.

Tip de date colectate: Cookies si date privind utilizarea site-ului. Politica de confidentialitate

11. Transferul datelor cu caracter personal

Datele cu caracter personal furnizate catre www.danielcondur.ro pot fi transferate in afara Romaniei, dar doar catre state din Uniunea Europeana.

12. Confidentialitatea minorilor

www.danielcondur.ro nu contacteaza cu buna stiinta sau nu colecteaza informatii de la persoane cu varsta sub 18 ani. Website-urile nu au ca scop solicitarea de informatii de orice fel de la persoane cu varsta sub 18 ani.

Daca printr-o eroare intram in posesia unor astfel de informatii si suntem instiintati de acest lucru, vom obtine consimtamantul parental adecvat pentru a utiliza aceste informatii sau, in cazul in care nu este posibil, vom sterge informatiile de pe serverele noastre.

Daca doresti sa ne anunti primirea de informatii despre persoanele cu varsta sub 18 ani, te rugam sa ne trimiti un email la office@danielcondur.ro

13. Modificari in politica de confidentialitate

Ne rezervam dreptul de a modifica aceasta politica de confidentialitate. In cazul unor modificari majore pe viitor vei fi instiintat pe email (daca este posibil) sau prin afisarea unui mesaj specific pe site.

14. Definitii

Date cu caracter personal – orice informatie privind o persoana fizica identificata sau identificabila.

Prelucrare – orice operatiune sau set de operatiuni care se efectueaza asupra datelor cu caracter personal sau seturi de date cu caracter personal.

Persoana vizata – persoane fizice ale caror date sunt prelucrate

Operator de date personale (Data Controller) – orice organizatie, persoana sau organism care determina scopurile si mijloacele de prelucrare a datelor cu caracter personal, controleaza datele si este responsabil pentru acestea.

Imputernicit (Data Processor) – proceseaza datele in numele unui operator

Consimtamant – incuviintarea “libera, specifica, informata si lipsita de ambiguitate” din partea unei persoane, prin care aceasta isi exprima acordul privind prelucrarea datelor sale personale pentru unul sau mai multe scopuri, fie printr-o declaratie, fie printr-o actiune afirmativa clara.

GDPR – Regulamentul General privind protectia datelor (GDPR) a fost adoptat ca Regulamentul (UE) 2016/679 al Parlamentului European si al Consiliului din 27 aprilie 2016. Se aplica direct in fiecare stat membru UE, fara a fi nevoie de o legislatie de punere in aplicare.

Terti – orice persoana fizica sau juridica (autoritate publica, agentie sau orice alt organism), in afara de persoana vizata, operatorul, imputernicitul si persoanele care, sub directa autoritate a operatorului sau imputernicitului, sunt autorizate sa proceseze datele.

Pentru orice intrebari suplimentare referitoare la modul in care prelucram datele cu caracter personal sau pentru a-ti exercita drepturile mentionate mai sus, te rugam sa ne trimiti un email la adresa office@danielcondur.ro

Aceasta pagina web foloseste fisiere de tip cookie. Pentru mai multe informatii legate de modul de functionare si folosire a acestor fisiere, te rugam sa accesezi urmatorul link: Politica cookie-urilor

 

Informatii de contact

Autoritatea de Supraveghere

Website: http://www.dataprotection.ro/
Email: anspdcp@dataprotection.ro
Telefon: +40 21 252 5599