Anca si Dragos – La Nunta lor

Condur Daniel / Fără categorie / / 2 Comments / Like this
Anca si Dragos – La Nunta lor

Dar ce avem noi aici? 🙂 Astazi ii avem pe Anca si Dragos.

Cu ei nu am avut cum sa ma vad fata in fata pana la eveniment, dar cand ne-am intalnit parca nici nu ar fi fost nevoie. Colaboram din zambete. Sa stiti ca au fost multe, o sa vedeti si in fotografiile care urmeaza, si nu au fost acele zambete fortate (uite ne face poza, hai sa zambim), nu, au fost chiar zambete de fericire, dar care ascundeau multa emotie.

Si daca tot este despre emotie, sa stiti ca personajul principal in acest “film” este tatal Ancai. Pot spune cu mana pe inima ca m-au luat fiorii in Biserica, atat de multa bucurie si mandrie, a fost incredibil. Radia de fericire. Dar “cireasa de pe tort” a fost atunci cand au ajuns in fata altarului si i-a incredintat-o lui Dragos. Momentul de magie a venit cand i-a spus lui Dragos: “Iti dau cea mai de pret comoara a mea”!

Mai oameni buni si acum tresar cand va scriu aceste randuri, pentru ca aceleasi cuvinte mi le-a spus si socrul meu cand eu si sotia mea ne-am hotarat sa ne mutam impreuna.

Dragilor sa urmati modelul parintilor cand vine vorba de dragostea si iubirea pe care o sa o purtati copiilor vostri. Eu ma bucur in fiecare zi de asa ceva si sper sa o faceti si voi cat mai curand.

Acum va las sa va reamintiti putin despre minunata zi de 4 Iunie 2016. Va urez un an plin de realizari pe toate planurile, dar mai ales pe cele familiale. 😀

Va multumesc ca m-ati ales sa va fiu alaturi in acea zi minunata. Va pupa Dan si va astept la o cafea pe la Bacau sa ne mai povestim.

2 Comments

  1. Kinhston  —  8 februarie 2017 at 10:34

    Daniel Condur, a lovely moment and nice high key image.

    Răspunde

Lasă un răspuns