Andreea si Bogdan – Ea zambeste, el nu prea

Condur Daniel / Fără categorie / / 0 Comments / Like this
Andreea si Bogdan – Ea zambeste, el nu prea

Salutare!

Astazi vreau sa va prezint inca o nunta plina de momente frumoase, cu prieteni adevarati, dar si doi miri dragi mie, cu care am colaborat foarte bine.

Ei sunt Andreea si Bogdan. Ea zambareata, el nu prea, chiar spre deloc. 🙂 Ma uitam la poze si ma intrebam daca am gresit cu ceva in timpul evenimentului, dar stiu ca nu, pentru ca altfel nu imi luam banii. 🙂 Dar, mi-am adus aminte ca Andreea m-a anuntat ca nu o sa scot mai nimic de la el, asa ca m-am linistit. Totusi sunt multumit ca l-am prins de cateva ori zambind, asta la petrecere, cand emotiile nu mai erau asa de evidente.

Nunta a fost frumoasa, plina de evenimente placute, de emotii puternice, mai ales din partea parintilor, carora le mai scapa cate o lacrima. Stim cu totii ca emotiile sunt in general constructive, asa ca totul din punctul meu de vedere a iesit asa cum a trebuit.

Dragilor eu va urez Casa de Piatra, sa aveti o viata minunata impreuna, plina doar de momente fericite si va multumesc pentru colaborarea frumoasa pe care am avut-o!

Va pupa Dan si ne revedem pe 10 iunie!

Lasă un răspuns