Andreea si Ciprian la Conac Polizu – Trash The Dress

Daniel Condur / Fără categorie / / 0 Comments / Like this
Andreea si Ciprian la Conac Polizu – Trash The Dress

Pe o vreme nu chiar prietenoasa, cu un soare mai mult cu „dinti”, Andreea si Ciprian s-au hotarat sa faca sedinta foto de dupa nunta. O sedinta mai mult Love the Dress decat Trash the Dress care va completa albumul de nunta.

8 grade, cam atat arata termometrul masinii cand am ajuns la Conacul Polizu. Usor, usor, dupa ceva cadre luate si-au reintrat in rol, rolul de mire si mireasa, cel pe care l-au avut pe 8 Octombrie.

Pielea era de gaina 🙂 frigul isi facea din ce in ce mai mult simtita prezenta, dar Andreea nu s-a lasat usor si am reusit sa scoatem cateva fotografii cu minunatul exterior de la Conac. Bostanii, copacii, norii, soarele, atmosfera de toamna au contribuit la realizarea unor momente care vor ramane unice in viata lor si le va aminti de fiecare data cand le vor privi de unul din cele mai importante evenimente din viata lor.

Dragii mei, Andreea si Ciprian, eu va urez Casa de Piatra, sa fiti sanatosi si sa aveti parte doar de momente frumoase in viata voastra.

Acum va las pe dumneavoastra sa ii admirati si poate sa retraiti alaturi de ei sentimentele unice pe care le-am avut cu totii in ziua nuntii.

Va pupa Dan!

P.S.: Ne vedem la botez! 🙂

Lasă un răspuns