Madalina si Dan – La nunta lor

Condur Daniel / Fără categorie / / 0 Comments / Like this
Madalina si Dan – La nunta lor

A sosit primavara!!!

Se pare ca mai mult in calendar decat afara, dar noi, totusi o asteptam. Cu aceasta ocazie vreau sa va urez tuturor o primavara frumoasa si calduroasa.

Totusi astazi este vorba despre altceva, sau mai bine zis despre altcineva. Astazi ii avem pe blog pe Madalina si Dan. Dar cu riscul de a se supara Dan pe mine o sa vorbesc mai mult despre Mada, care a venit se pare in familia ei odata cu acest minunat anotimp. Cred ca v-ati dat seama, este ziua ei de nastere si pe aceasta cale vreau sa ii urez La multi ani, frumosi si sanatosi, sa aiba o viata minunata alaturi de Dan, si tot ce isi doresc ei sa se indeplineasca.

Despre nunta lor sunt multe de spus sa stiti, o nunta mare, frumoasa, cu traditii (multi dintre voi stiti ca mie nu prea imi plac:) ) dar cand sunt facute cu bun gust parca totusi te simti altfel si iti doresti din ce in ce mai mult sa se mentina aceste momente, o nunta cu trei perechi de nasi, tineri, simpatici, care au fost alaturi de miri pe toata perioada evenimentului si foarte multi prieteni.

Pentru ca stim foarte bine ca nicio nunta nu seamana cu alta si fiecare eveniment are cate ceva al lui, daca ma pui sa iti povestesc cel mai emotionant moment din punctul meu de vedere, cred ca e cel de la oficierea Cununiei Civile. Nimic iesit din comun pana sa aflu ca va fi sustinuta de mama Madalinei. Cum te simti oare ca parinte si ce sentimente te trec in acel moment? Cu siguranta doar dumneaei stie acest lucru. Oricum e de vis cu siguranta sa traiesti asa ceva.

Madalina, Dan, eu va urez sa fiti sanatosi, sa realizati mereu ceea ce va propuneti, sa ne vedem cu bine la sedinta foto si va multumesc inca o data pentru colaborare, iar cosarul din seara nuntii sa va poarte noroc toata viata.

Acum va las cu ceva cadre de la nunta lor.

Iar la incheiere, va pupa Dan si va urez o zi minunata! 🙂

Lasă un răspuns